Nyomtatható neon fűszercímkék

nyomtatható neon fűszer címke
Csak személyes felhasználásra!

Csak semmi púder


Az idei trendek között a beton sokrétű dekorcélú felhasználása mellett leginkább a neonszíneknek örülök. Élénk, vibráló, életteli színek ezek, amik feldobnak minden egyszerű dolgot, legyen szó akár ruházatról, enteriőrről, vagy bármiről.

Használjunk bátran szürke és fehér szín mellett sárgát, élénk korallt, vagy pinket. Dobjunk fel egy bézs ruhát neonzölddel és vibráló kékkel, vagy egy barnát virító türkizzel és naranccsal. Mind nagyon jól mutat.

A konyhában full fehérre és ezüstre tervezek mindent, málnaszín székekkel, citromsárgával, és színes kiegészítőkkel. Ehhez tökéletesen passzolnak például a fehér tárolódobozokra ragasztott élénk színű fűszerescímkék.

Ha te is szereted vibráló színekkel feldobni a környezetedet, nincs más dolgod, mint kinyomtatni a fenti címkéket, körbevágni, címkeragasztóval lekenni, és már mehet is a helyére, üvegek, műanyagok oldalára.

Nemcsak fűszerescímkeként hasznosítható, tökéletesen megállja a helyét kilyukasztva, és befőttesüvegek nyakára fűzve egy fonallal, vagy ajándékkísérőként alkalmazva is.


Megjegyzések